Want this question answered?

Q: What was the average speed if the race was 13 hours 35 minutes and 18 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

It depends entirely upon the average speed of the journey. If the average speed is:1mph, it will take 511 hours;10mph, it will take 51 hours and 6 minutes;20mph, it will take 25 hours and 33 minutes;30mph, it will take 17 hours and 2 minutes;40mph, it will take 12 hours, 46 minutes and 30 seconds;50mph, it will take 10 hours, 13 minutes and 12 seconds;60mph, it will take 8 hours and 31 minutes;70mph, it will take 7 hours and 18 minutes.

4 hours, 22 minutes, and 30 seconds

2 hours 5 minutes 20 seconds.

3.1064 miles in 22 minutes 55 seconds equates to an average speed of 8.13 miles per hour.

You need to convert the minutes to seconds. Then, simply divide the distance (meters) by the time in seconds.

4 hours, 2 minutes, 49 seconds at 85km/h

To find average speed, divide the total distance by the total time taken. Total time = 2 hours + 10 minutes = 2.167 hours Average speed = 720 miles / 2.167 hours ≈ 332.25 miles/hr.

Your average speed is 18.67 miles per hour.

2.36 hours = 2 hours 21 minutes 36 seconds. 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds time = distance ÷ speed = 236 miles ÷ 100 mph = 2.36 hours = 2 hours 0.36 x 60 minutes = 2 hours 21.6 minutes = 2 hours 21 minutes 0.6 x 60 seconds = 2 hours 21 minutes 36 seconds

11 hours, 17 minutes, 32.3 seconds

At an average 30 mph: 3 minutes, 12 seconds

50 mph = 50 miles in 60 minutes = 5 miles in 6 minutes divide both by 5 so 5/5 miles = 1 mile in 6/5 minutes = 360/5 seconds = 72 seconds 548 x 72 = 39,456 seconds = 39,456/60 minutes = 657.6 = 657.6/60 hours = 10.96 hours Answer: 10 hours 57 minutes 36 seconds. Alternatively, speed = distance/time so time =distance /speed = 548/50 hours = 10.96 hours, or 10 hours, 57 minutes and 36 seconds.