Best Answer

A person who jogged for 8 hours a day can hardly be described as average!

Still, 10 minutes per mile = 60 minutes per 6 miles or 6 miles per hour.

Then 8 hours a day gives 8*6 = 48 miles per day or 48*7 = 336 miles per week.

So 3987 miles would take 3987/336 = 11.87 or nearly 12 weeks.

Q: How many weeks would it take an average person jogging 10 minutes per mile for 8 hours a day to jog 3987 miles?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 hour and 49 minutes, or about 1.816666667 hours

0 hours. The average person can only live about 2 minutes without air.

five hours and forty-six minutes a month... 11 minutes a day

13 hours ÷ 5 people = 2⅗ hours per person. 1 hour = 60 minutes → ⅗ hour = ⅗ × 60 minutes = 36 minutes → 2⅗ hours per person = 2 hours 36 minutes per person.

4 Kilometres

I got 4 kilometers because i converted minutes into hours which then have to do it again with 16 kmhr.

The average person exercises 30 minutes a day, and there are 365 days in a year. 365 x 30 ------ 10,950 That is 10,950 minutes a year. The average person lives 70 years in the America. 10,950 x 12 --------- 131,400 That is 131,400 minutes in 70 years of exercise. So 131,400 minutes. if you were to convert that, it would be 2190 hours. If you were to convert that, it would be 7,884,000 seconds.

What speed will you be doing? At an average of 50 mph, it is almost 4 hours At an average of 60 mph, it is 3 hours and 20 minutes at an average of 70 mph, it is 2 hours and 50 minutes

Using I-10 E and I-20 E it is 882 miles. If you average 65mph, it will take you 13 hours and 35.45 minutes. If you average 60mph, it will take you 14 hours and 42 minutes. If you average 50mph, it will take you 17 hours and 34.67 minutes.

On I-40 W, it is 678 miles. If you average 65mph, it will take you 10 hours and 48 minutes. If you average 60mph, it will take you 11 hours and 18 minutes. If you average 50mph, it will take you 13 hours and 30.33 minutes.

This depends on the person and what's happening around them.

5 hours and 30 minutes.