Q: How fast is 14 miles in 75 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

81.82 miles per hour.

That cannot be properly answered unless you specify how fast you are moving.

14 hours 44 minutes.

eight 60 minutes = 75 miles 75 / 7.5 = 10 miles 60 / 7.5 = 8 minutes

75 minutes = 60 minutes + 15 minutes = 1.25 hours 60 x 1.25 = 75 miles =============================> 75 miles.

11 minutes 12 seconds.

2 minutes is 1/30 of an hour (60 minutes). So 2.5 miles is 1/30 of the number of miles you would do in an hour. So your speed is 2.5*30 = 75 miles per hour.

It takes 10 hours 14 minutes 24 seconds.

Time = Distance / SpeedTime = 970/75 = 12 14/15 hours = 12 hours and 56 minutes.

If you drove non-stop at a constant speed of 75 mph, it would take about 14 hours and 40 minutes.

4 mph = 4 miles per hour = 4 miles per 60 minutes Distance in 75 minutes = 75/60 * 4 = 5 miles.

A speed of 90 miles per 75 minutes or 72 miles per 60 minutes. If you must have it in more conventional form, then 72 mph.