Best Answer

Assuming that it took Marty 15% longer than the third lap to walk the 4th lap, it will have taken Marty 6.9 minutes to walk the 4th lap, for a grand total of 21.9 minutes to walk all 4. (4*1.25=5; 5*1.2=6; 6*1.15=6.9; 4+5+6+6.9=21.9).

lap 1 = 4 minutes

lap 2 = 4minutes x 1.25 = 5 minutes

lap 3 = 5 minutes x 1.20 = 6 minutes

lap 4 = 6 minutes x 1.15 = 54 seconds

total time = 21 minutes 54 seconds.

Both answers are correct. I was not able to view all of the question the first time I read it.

Study guides

☆☆

Q: Marty walked 4 laps around the park track It took Marty 4 minutes to walk the first lap The second lap took 25 percent longer than the first lap The third lap took 20 percent longer than the second la?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Neither is longer. I decided by noticing that 180 seconds is the same as 3 minutes.

The second one was longer, as 60 minutes is an hour. So 100 minutes is 1 hour and 40 minutes, and 1 hour and 55 minutes is 115 minutes.

It varies. Anywhere from 1 second to 30-60 minutes, or longer.

Radio stations edit almost all longer songs to shorten them. The longer album version of Fooled Around and Fell in Love is 4 minutes and 35 seconds while the shorter single version is 2 minutes and 59 seconds. Stations try to keep songs within 3 to 4 minutes in length which allows them to play more songs.

A second is not longer than an hour!

1/10 of a second is longer

Yes. But you are using the wrong terms. You can leave 50% to each of two beneficiaries. The second will no longer be called the "contingent" beneficiary.

A megasecond, it is 1000 times longer

It is not possible to answer the question sensibly. 70 percent is a ratio, or a fraction. 55 minutes is a measure of time. (It could also be a measure of a small angle but the same argument applies). A percentage and a minute measure different things and it makes no sense to try to convert from one to the other. 70% of 1 second is around one 5 thousandths of 55 minutes whereas 70% of a year is more than 6000 times as large!

After the second pill, Misoprostol, it can start after 30 minutes or longer. It's individual. It can then take 5-6 hours or a few days.

If a jogger jogs around a circular track with a diameter of 275 meters in 14 minutes his average speed (pace) is 1.0285 meters per second.

there are 0.01666667 minutes in 1 second, and 60 seconds in a minute