2 laps on a 400m track.
Four laps of a 400m track.
If the track is 400m long it is 25 laps.
0.75 laps of a 400m track or 1.5 laps of a 200m track.
25 laps if the track is a standard 400m long.
A standard track is 400m 25 laps is 10,000m=6.2mi 4 laps is approximately 1 mile. 30 laps is about 7.5 miles
it is two laps and a half
10 laps of a 400m track than it is 4000m.
A half marathon is 21097.5 metres - therefore it's 52.744 laps of a 400m track.
A standard track is 400m long, so three laps will be 1.2km
There are twelve and a half laps of a 400m track in a 5000m.
for a 10,000 metre track event, its about 25 laps of a 400m track.
4 laps if it's a regular 400m track. Like the track at football fields you see in high school.
well lets see. on a 400m track every lane out is an extra 40m. 4 laps on a 400m track is a mile. so 6m times 40m is 240m. so one lap around a 400m track in lane 7 would be 640m. a mile is 1609m. 640m goes into 1609 meters 2.5640625 times. 2 and a half laps is a mile in lane 7.
Assuming a standard 400m track, 10000/400 = 25 laps.
If your track is a regulation track (400m) then six laps exactly would be 1.5 miles.
On a standard outdoor athletics track of 400m: 1200m / 400m = 3 laps. Indoor athletics tracks can be 200m in which case 1200m / 200m = 6 laps.
In swimming there are 16 laps of a 50m pool (a standard Olympic size pool) In running there are 2 laps of a 400m track (the standard athletics track)
Assuming it's a 'regulation' track - each lap is 400m - therefore two laps is 800m.
A standard outdoor track is 400m per lap therefore 15,000m would be 15000/400 = 37.5 laps.
A Lap is 400m and a mile is 1609.3m so basically 4 laps is a mile.
If it is 1500m, then it is 1500m, no matter how long the track is. If you mean how many laps, that would be 3.75 laps on a 400m track, and 7.5 on a 200m track.
Exactly 2.5 laps on a 400m track and 2.49 laps for a 440 yards track.
0.5 laps around the track each lap is 400m