Study guides

Q: How fast is 14 miles in 75 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

81.82 miles per hour.

That cannot be properly answered unless you specify how fast you are moving.

14 hours 44 minutes.

Time = Distance / SpeedTime = 970/75 = 12 14/15 hours = 12 hours and 56 minutes.

2 minutes is 1/30 of an hour (60 minutes). So 2.5 miles is 1/30 of the number of miles you would do in an hour. So your speed is 2.5*30 = 75 miles per hour.

75 miles an hour and for 5 minutes. If it runs to long on a hot day it will overheat.

75 minutes = 60 minutes + 15 minutes = 1.25 hours 60 x 1.25 = 75 miles =============================> 75 miles.

11 minutes 12 seconds.

It takes 10 hours 14 minutes 24 seconds.

eight 60 minutes = 75 miles 75 / 7.5 = 10 miles 60 / 7.5 = 8 minutes

4 mph = 4 miles per hour = 4 miles per 60 minutes Distance in 75 minutes = 75/60 * 4 = 5 miles.

A speed of 90 miles per 75 minutes or 72 miles per 60 minutes. If you must have it in more conventional form, then 72 mph.

4 hours 16 minutes @75 mph

75 miles/80mph= 56 1/4 minutes

75 miles = 120.7 km (rounded)

If you drove non-stop at a constant speed of 75 mph, it would take about 14 hours and 40 minutes.

If you maintained an average speed of 75 mph, the time to drive 93 miles would be about 1 hour and 14 minutes. You would have to add time for stops, detours and other delays.

About 80 minutes at 5mp, 170 at 10mph

She would run 2.4 miles in 18 minutes.

That is a simple ratio problem. To travel 103 miles going 75 mph, it would be 103 miles/75 miles/hour, which is 1.37333... * 60 minutes which is 82.4 minutes or 82 minutes and 24 seconds precisely.

At 75 mph, it takes 58/75 = 0.7733 hour to cover 58 miles.That's 46 minutes 24 seconds.

660 miles at 75 mph would take 8 hours 48 minutes.

less than two minutes.

4.96

Depends on how fast you are going, if you're going 75 MILES per HOUR it'll take 1 hour