6.4 miles in 40.30 minutes is a pace of 6 minutes 18 seconds per mile.
If you run 4.9 miles in 40 minutes and 23 seconds, your pace is 7.28 mph or 8.24 minutes per mile.
The pace to run a half mile in 4 minutes 13 seconds is 7.12 (7.11462451) miles per hour.
This equates to a pace of 15 minutes 3.2 seconds per mile.
36 min/3.3 miles = 10.9 minutes per mile or 10 minutes and 54 seconds per mile.
Your pace is 8.6 miles per hour.
It will take 11 minutes 15 seconds to complete 1.8 miles at that pace.
The pace is 10.91 minutes per mile.
Eight minutes per mile. This equates to a pace of 7.5 miles per hour.
This is a pace of 16.13 miles per hour.
It would take 3 minutes 6 seconds at that pace.
48/6.4 = 7.5 Therefore, you would cover each mile in seven and a half minutes, or 7 minutes 30 seconds.
His pace would be about 5.716 minutes per mile.
ANSWER: 9.375 minutes/milepace/mile = time/ distance= 60 minutes/ 6.4 miles= 9.375minutes/mile
1.86 hours (1 hour 51 minutes 36 seconds).
8.06 minutes per mile.
You pace is 7.02 miles per hour.
Your pace is 3.1 miles per hour.
Your pace was 6.526 mph
3 Miles in 19.5 minutes (19 minutes 30 seconds) is 1 mile in 6.5 minutes (6 minutes 30 seconds). (19.5 ÷ 3 = 6.5)That is based on her average speed. It is safe to assume that she can run one mile or just even the first of 3 miles in less time, probably around 6 minutes. That is a good pace! A 5k (five kilometers) run is about 3.107 miles. A mile in 6.5 minutes is the same as 3.107 miles in 20 minutes 11.7 seconds (average speed of 9.23 MPH).The female record for a 5K is about 14 minutes 11 seconds. A very good time is still 17-20 minutes. A good beginners time is around 30 minutes.
To run 1600 meters at a pace of 10 and a half minutes per mile requires 10 minutes 26.4 seconds.
Hicham El Guerrouj's mile time was 3 minutes 43.13 seconds. That puts his pace at 16.1341 Miles per hour.
The pace is a minimum of 7.5 miles per hour.
A 13k race in 1 hour 11 minutes 35 seconds equates to a pace of 7 min 49 sec per mile.
15 minutes per mile is 4 miles per hour ( that is a fast pace). In three hours you would walk 12 miles