Study guides

Q: Is 18 mins 45 seconds a good time for a man age 37 to run 5000 meters in?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

2 mins

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

1 minute = 60 seconds 560 seconds = 560 / 60 mins = 91/3 mins (or 9 mins 20 seconds)

1,140 seconds.

270 seconds.

20 mins + 840 seconds = which is 34 mins

150 seconds

Days*24 = hours Hours*60 = mins Mins*60 = seconds

1600 (seconds) / 60 (seconds /min) = 26 mins 40 seconds 26.67 mins = 60 (minutes/hour) = .44 hours

first you have to convert the 6 mins to seconds 60 x 6 = 360 + 35 = 395 sooo 8550/395 = 21.65 m/s

300 mins is 5 hours or 18000 seconds

seconds I assume. 7500/60 is 125 mins

People also asked