answersLogoWhite

0


Best Answer

It's the day before and the day after professional Baseball's All-Star game.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-02-07 10:37:29
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: 2 days of year without sports?
Write your answer...
Submit
Related questions

What only 2 days of the year with no pro sports games?

The day before and the day after MLB's All-Star game.


How many days are in 1 year 2 weeks?

379 days if it is a normal year and 2 weeks, or 380 days if it is a leap year and 2 weeks.


How many days are there in 2 year?

Not including a leap year there are 2 times 365 = 730 days


What education and training is required to become sports physio?

4 year BA, plus 2-3 years post grad...at minimum these days.


How many days are in 2 year?

1 year = 365.242 days X 2 2 years = 730.484


How many years is 1005 days?

If their is a leap year, then 2 years and 276 days. If there is no leap year during the 1005 days, then it is 2 years and 275 days.


735 days is how many years and days?

If neither years is a leap year, 735 days = 2 years, 5 days. If either is a leap year, it is 2 years, 4 days.


What is the number of days worked in a year if you work 4 days on and then 2 days off?

4 on 2 off = 4/6 = 2/3 days worked ⇒ 2/3 x 365 days ≈ 243 (or 244) days per year.


How many days is a year and 2 months?

if it's not a leap year, the answer is 427 days


How many days can people live without water?

2 days


How many days can man survive without water?

2 days


How many days are in the year without weekends?

There are approximately 260 days in a typical year that aren't weekends. My math: 365 days / 7 days a week = 52.14 weeks 7 days in a week - 2 weekend days = 5 week days 52.14 * 5 week days = 260.71


How many days are in a year for Eris?

it have 5141 days


How many days should you go without washing your hair?

2 DAYS


How many weeks from Jan first to May first?

17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.17 weeks and 1 day in a normal year and 17 weeks and 2 days in a leap year.


How many day out of the year are sports played?

Mostly 2


What fraction of one year is two days?

Two days is 2/365 of a year, which works out to be one 182.5th of a year.


How MANY ODD days in 2010?

365 total days in a year/2= 183 odd days.


How long is a year in months days and weeks?

Every year is 12 months. An ordinary year is 365 days. A leap year is 366 days. An ordinary year is 52 weeks and 1 day. A leap year is 52 weeks and 2 days.


How many days are in a half year?

365/2= 182.5 days


Why does leap year change the days of the week?

The days change every year. 365 days is 52 weeks and 1 day. So a date in any year, is always on a day of the week later in the following year. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days. So days after the 29th of February are on a day of the week 2 days later than they were in the previous year, continuing until the end of February in the following year.


How many weeks in the year 2000?

52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).


How many years are in 730 days?

There are 2 years in 730 days.2 days365 days per year*2 years=730 days


How many business days are in 1 year?

2008 year!! 256 Business days + (52 weekends x 2 days by weekend) + 5 National Holydays = 365 days in a year The answer is: 256


How many days in half a leap year?

you divide 366 by 2 and you get 183 days that is half of a leap year

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide